Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Beelden van boven met de drone zijn altijd mooi!

Alles is mooier van boven af: de zee, de stad, de duinen, het dorp, het strand en de weilanden. Bij Origin Marketing zijn we dol op het vastleggen van deze prachtige beelden met onze drone. Het is niet alleen leuk om te doen, maar het levert ook de mooiste shots op voor onze klanten.

Met drone-opnames kunnen we schitterende beelden vastleggen die we vervolgens kunnen gebruiken in bedrijfsvideo’s of korte video’s voor op social media. Drone-beelden zijn geschikt voor diverse platforms. Het is dan ook niet vreemd om ze te zien in banners op Facebook of op de homepage van een website.

Wij zijn voortdurend bezig met het maken van nieuwe drone-beelden op elke locatie waar we komen. Wij zijn in het bezit van EU dronebewijzen A1/A3 + A2, een drone-opleiding, jaren vliegervaring en een verzekering. Bekijk hieronder onze nieuwste promo, boordevol nieuwe drone-beelden. Veel kijkplezier!

Met een drone kun je overal boven vliegen en een prachtig uitzicht krijgen. Wie wil dat nu niet? Zo kun je bijvoorbeeld je bedrijf of locatie van bovenaf filmen, wat niet alleen leuk is om terug te kijken, maar ook waardevol kan zijn voor je communicatie. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van drone-beelden, zowel in als buiten Zeeland.

Wil jij ook nieuwe drone-beelden voor op je website, social media of in een nieuwe bedrijfsfilm? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.