Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Nieuws, nieuws, nieuwe documentaire

Wij hebben nieuws! We zijn weer bezig met een nieuwe documentaire! Nadat we vorig jaar een jaar hadden zonder uitgebrachte films en documentaires begon het weer te kriebelen bij ons. Daarom gaan wij proberen om dit jaar weer een nieuwe documentaire uit te brengen. We zijn er in ieder geval druk bezig om dit te realiseren.

Een nieuwe documentaire is in de maak. Maar waar gaat die dan over ? Dat is de vraag. Wees gerust, je hoeft niet in de zenuwen te zitten, we geven hier alvast een kleine sneakpeak. We gaan een documentaire maken over het kruis wat in de duinen staat bij Valkenisse. Hier staat een vervallen kruis ter nagedachtenis aan de zes mannen die in de oorlog hier zijn gefusilleerd.

Maar waarom zijn juist deze zes mannen daar omgekomen en wat is daar precies gebeurd? Dat zijn vragen die ons, maar ook Colin Bal bezig houden. Wij volgen hem in de zoektocht en in zijn verhaal. Dit leggen wij vast in een documentaire. Dit jaar is het op 11 september 77 jaar geleden dat deze mannen zijn omgekomen en het vervallen kruis in de duinen is aan vervanging toe. Er komt een nieuw kruis en wij gaan ook dit proces meenemen in onze documentaire.

Op dit moment zijn we bezig met het filmplan te schrijven en om alles te gaan plannen. We zijn al begonnen met de eerste opnames. Als er nieuws is houden we jullie natuurlijk op de hoogte.

Wil je meer weten? Ben je benieuwd wat wij allemaal gaan doen? Hou onze website, maar ook die van de Zeeuwse documentaire stichting in de gaten. Via deze platformen zullen we als eerst delen als er nieuws is.