Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Corporate film in Zeeland

Jouw bedrijf prachtig in beeld

Een corporate film is een prachtige manier om jouw bedrijf te presenteren op je website, voor groepen, via narrowcastingschermen of op een beurs. Origin Marketing is gespecialiseerd in het maken van allerlei soorten video’s. Denk aan bedrijfsfilms, informatievideo’s, aftermovies, moodfilms en productfilms. Drone-opnames zijn één van de mogelijkheden.

Video is een krachtig medium om gevoel, informatie en beeld te combineren en zo jouw bedrijf, organisatie, product of evenement goed op te laten vallen in het medialandschap. Uit onderzoek blijkt dat 83% van de Nederlanders zo nu en dan online video’s kijkt, de tweede zoekmachine op internet is YouTube en voorspeld wordt dat ruim 75% van al het internetverkeer in 2018 video zal zijn. Kortom genoeg aanleiding om aan videoproducties te denken als informatiemiddel of reclame voor jouw bedrijf.

Video’s zijn breed inzetbaar. Voor reclame en werving, maar ook om jouw producten of bedrijfsprocessen zichtbaar te maken. Origin Marketing maakt voor verschillende bedrijven en winkels korte video’s voor gebruik op de website of verspreiding via Facebook en andere social media. Uiteraard voor een zeer voordelige en aantrekkelijke prijs. We maken ook langere films, documentaires, instructievideo’s en informatiefilms. We produceren regelmatig (historische) scènes voor allerlei partijen, zowel fictie (film, re-enactment, historische verfilmingen) als non-fictie (interviews, documentaires, reportages).

Het maken van dronebeelden, opnames vanuit de lucht, doen we natuurlijk ook. We passen de beelden regelmatig toe in onze bedrijfsfilms en informatievideo’s. Bekijk hier meer informatie en voorbeelden.
Naast film opnames kunnen we ook foto’s maken met onze drones. Hiermee kunnen we beeld versterken.

We zijn in het bezit van de benodigde vergunningen (ROC-light, ontheffing speciaal-BvL en RPA-L en verzekering).

Wil jij ook een zakelijke bedrijfsfilm gemaakt door Origin Marketing? Neem dan voor een corporate film van jouw bedrijf of organisatie contact met ons op. 

Klaas-van-de-Ketterij-opnames-bouwbedrijf-Rijk-Goes-Origin-Media