Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Fotografie

Geef jouw bedrijf een gezicht
met bedrijfsfotografie

Professionele foto’s nodig van jouw medewerkers voor op de ‘over ons’-pagina op de site? Je producten en diensten promoten door mooie en aansprekende afbeeldingen? Wij van Origin Marketing houden van mooie dingen maken, ook op het gebied van fotografie. Heb jij bedrijfsfotografie nodig? Dan zit je bij ons goed!

FOTOGRAFIE VOOR WEBSITE, SOCIAL MEDIA OF MAGAZINE
Of het nu voor een compleet magazine is of alleen een paar goede foto’s voor op jouw website, wij staan voor jou klaar! Wij richten ons met bedrijfsfotografie vooral op de zakelijke markt, in Zeeland en daarbuiten. Vaak combineren wij het maken van foto’s met een media-uiting. Denk hierbij aan een nieuwe website, een socialmediacampagne of het maken van een magazine. Vaak draagt fotografie bij aan een extra stukje vertrouwen bij je klant. Ze krijgen op deze manier een eerlijk en persoonlijk beeld van jou en je bedrijf. Mensen doen tenslotte zaken met mensen, geef je klant daarom de kans om de mensen achter jouw bedrijf te leren kennen.

GOEDE BEDRIJFSFOTO’S WEKKEN VERTROUWEN
Zoals gezegd is professionele bedrijfsfotografie een goede manier om jouw bedrijf te presenteren. Meestal zeggen beelden meer dan woorden. Je kunt je bedrijf met één foto al een ‘gezicht’ geven dat ervoor zorgt dat de klant vertrouwen krijgt in jou en jouw aanbod – dit bepaalt vervolgens of de klant inderdaad met jou in zee gaat. Daarnaast beschikken wij over een kleine studio waar wij op een professionele manier producten kunnen fotograferen. Deze foto’s kun je gebruiken in je webwinkel of om een product te promoten in een reclame-uiting. Ook dit regelen wij voor je.

ZET JOUW BEDRIJFSFOTO’S CREATIEF IN
De foto’s kunnen natuurlijk voor veel meer doeleinden gebruikt worden dan voor media-uitingen. Heb je een leeg bedrijfspand? Hang de foto’s dan eens aan de muur! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de foto’s en namen van de medewerkers, maar ook fotobehang behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je een auto of vrachtwagen met de foto’s laten bestickeren. Wat je idee ook is, wij helpen je graag met de praktische uitvoering ervan. Zo kun jij je blijven richten op je onderneming: wij verzorgen de rest.

Origin-Media-kantoor-vlissingen-productie-video-vormgeving-fotografie

Wij vertellen graag het verhaal
van jouw bedrijf!

Andrea-Zandee-vormgeven-opmaak-fotografie-social-media-Vlissingen

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Andrea Zandee

Fotograaf en vormgever