Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Animatie film

Animatie film

Is er moeilijke stof die je wil verduidelijken? Een lastig onderwerp en weet je niet hoe je dit het beste kunt communiceren naar de doelgroep? Denk dan eens aan een animatie film. Animatie video zorgt ervoor dat alles eenvoudig kan worden uitgelegd. Animatie kinderachtig? Nee maar wel net zo eenvoudig dat zelfs kinderen dit kunnen begrijpen. 

Net zo duidelijk

Een animatie video is heel beeldend en kan ook ondersteund worden met tekst. Het doel van een animatie video is om zo duidelijk mogelijk een boodschap over te brengen. De video kan in een korte tijd een lastig bericht duidelijk aan de doelgroep tonen. Een animatie kan 30 seconden duren maar ook meer dan 5 minuten. Net zo lang als jullie zelf willen. 

Hoe werkt het dan?

Een animatie video wordt gemaakt op basis van een uitgedacht script. Dit script bedenken we samen met jou en stemmen we met elkaar af. Zodra het script duidelijk is kan onze vormgever de animatie video gaan maken. Een animatie kan soms veel tijd in beslag nemen, als er bijvoorbeeld veel tekst in voorkomt of veel verschillende beelden samenkomen. Ook kan een voice over een video ondersteunen. 

Opvallende video's

Een animatie video kun je op verschillende manieren gebruiken je kan de video tonen op de social media kanalen, op de website of tijdens een presentatie. Een animatie video is opvallend en is daarom uniek. Wil jij ook opvallen bij jouw doelgroep met een mooie animatie? Neem dan contact met ons op!