Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Reclame campagnes regionaal  en landelijk online en offline

Complete oplossingen
voor campagnematig adverteren

Bij Origin Marketing zijn we ervaren en gedreven in het creëren van het maximale effect uit crossmediale campagnes. In de ideale crossmediale mix een strategische, conceptmatige boodschap brengen, daar geloven wij in! Heeft jouw bedrijf reclame nodig? Online of offline? Dan helpen wij jou verder!

HOE BEREIKEN WIJ EFFECT?

meer conversie, betere klanten in de winkel en hogere klantbestedingen, wij helpen je.

Sterke Merken

Onze partners hebben alleen maar sterke merken, zowel nationaal als regionaal. Wij stapelen deze merken tot de ideale mix voor het meeste effect.

Regionaal

Zeeuwse experts die verstand hebben van het bereiken van heel Nederland, maar vooral zuid-west Nederland. Uit de regio, met kennis van de regio en een netwerk in de regio.

Aandacht

Een boodschap moet verrassen en verbinden om effect te hebben. De conceptmatige aanpak zorgt voor meer impact en een hogere conversie.

Frequentie

De juiste doelgroep meerdere keren bereiken met dezelfde boodschap, dat is niet eenvoudig. Door de juiste mix van sterke media, garanderen wij frequenties tot 5 keer met 1 boodschap

Concept

Een goed verhaal vraagt om een concept. We creëren een sterk concept om de klant uw belofte en oplossing beter te laten begrijpen. De kapstok voor de boodschap.

Targeting

Een goed geplande campagne, getarget op de doelgroep. Wij vinden niet alleen uw doelgroep. Wij weten ook hoe we dezelfde boodschap op verschillenden originele manieren aan dezelfde mensen kunnen brengen.

Creatief

Creativiteit is een schaars goed, maar niet bij ons. Het creëren van pakkende uitingen, een verrassende boodschap of een creatief concept, dat is wat ons beweegt. Met goede partners die perfect in staat zijn hier pakkende output voor te genereren. Offline, online en video. Creatie zit in ons DNA.

Crossmediaal

Het effect van de combinatie van print, social en online is bewezen. De boodschap aangepast aan ieder gekozen mediumtype en in de juiste verhouding ingezet. Efficiënt en afgestemd je marketingdoelen bereiken. Daar draait het om!

Conversie

Wij creëren niet alleen, we meten ook. Uiteindelijk draait alles om resultaat, dus conversie. We kunnen ondersteunen in landings-pagina’s, contactmogelijkheden en zelfs in organiseren van evenementen. Hoe hoger de conversie, hoe meer effect!

Ivo-van-der-Velde-sales-marketing-origin-media-persoonlijk-contact-vlissingen

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Ivo van der Velde

Eigenaar en marketingstrateeg

Echt resultaat door verbinden en samenwerken

Onze mediapartners voor reclame en verspreiding

Samen met deze professionele partners bereiken wij effect! Wij geloven dat als je samenwerkt je samen verder komt. Wij werken dan ook graag samen met onze partners en zien ons zelf dan ook als verbindende factor. Als je krachten bundelt kom je tot de beste resultaten. En hierdoor bereik je meer effect. Wij waarderen onze partners en gaan uit van ieder zijn kracht.