Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Met de drone vlieg je overal

Alles is mooier vanaf boven. De zee, de stad, de duinen, het dorp, het strand en de weilanden. We filmen graag vanaf boven. Dat vinden wij heel leuk! En hoe kan dat nou mooier dan met een drone! Met de drone vlieg je overal en krijg je veel moois te zien.

Met drone opnames kunnen we prachtige beelden maken. En deze beelden kunnen we dan weer gebruiken in bedrijfsvideo’s of voor korte video’s voor op social media. Drone beelden kun je voor veel verschillende platformen gebruiken. Je ziet ook vaak drone beelden in een banner op Facebook of op de homepagina van een website.

Wij hebben laatst weer een nieuwe drone promo video gemaakt met allemaal nieuwe drone beelden. Want we filmen steeds weer nieuwe beelden als we ergens komen. Natuurlijk filmen we alleen op locaties waar we mogen filmen of we vragen toestemming voor deze gebieden. Hieronder kun je onze nieuwe promo bekijken. Veel kijk plezier!

Met de drone vlieg je overal overheen en krijg je een mooi uitzicht. Dit wil jij toch ook? Je kunt bijvoorbeeld je bedrijf of locatie vanaf boven filmen. Dat is harstikke leuk om terug te zien en te gebruiken in je communicatie. Wij maken drone beelden in en buiten Zeeland. Wil jij ook nieuwe drone beelden? Voor op je website, je social media of in een nieuwe bedrijfsfilm? Neem dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.